perjantai 20. joulukuuta 2013

Opettajat ja kasit vastakkain lakanalentopallossa

Tehtiksessä aloitettiin vuoden toiseksi viimeisenä koulupäivänä uusi perinne, kasien ja opettajien lakanalentopallo-ottelu. Se käydään Urheilutalon liikuntasalissa. Koulussamme oli tätä ennen vain yksi jokavuotinen liikunnallinen perinnetapahtuma, ysien ja opettajien välinen pesäpallo-ottelu, joka käydään Kartanon tekonurmella. Uudet perinteet otetaan avosylin vastaan.
Opettajien edustajia olivat Katja, Susse, Mia, Kati, Eveliina, Pauliina, liikunnanopettaja Tommi Salomaa ja hulvaton vararehtorimme Jari Sipilä. Kasien joukkue koostui useamman kasiluokan pojista. Selostuksesta ja tuomaroinnista vastasi liikunnanopettaja Matti Airo.  
Koko koulu oli katsomassa ottelua. Peli alkoi kasien hallinnassa, mutta sääntöjen muututtua 15 pisteen kohdalla opettajat nostivat tasoaan ja painoivat oppilaista ohi. Oppilailla oli vielä hieman toivoa aikalisän jälkeen, kun he saivat muutaman pisteen. Ottelu kuitenkin päättyi opettajien voittoon 25-23. 
Kiitämme opettajia ja oppilaita vauhdikkaasta ottelusta sekä myös kaikkia katsojia ja taustahenkilöitä, jotka tekivät tämän ottelun mahdolliseksi.

 
 
Hyvää joulua toivottaen,
Niko Aronen ja Nico Laitinen (9E)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti