perjantai 20. joulukuuta 2013

Tytöt hyvällä asenteella salibandyturnauksessa

Kokoonnuimme puoli kahdeksan koulun edessä ja lähdimme porukalla kohti Ruskeasuon Arena Centeriä. Ensimmäinen peli alkoi yhdeksältä. Olimme perillä vasta noin kymmentä vaille yhdeksän, ja kaikilla oli kiire päästä vaihtamaan vaatteet. Alkulämmittelyjä ei ehditty lainkaan.

Ensimmäisen pelin HYL:ä vastaan hävisimme, mutta joukkueessa oli todella hyvä kannustava asenne. Pelin jälkeen oli kymmenisen minuuttia aikaa syödä ja juoda jotain ennen seuraavan pelin alkamista, vastassa Oulunkylän yhteiskoulu. Sekin valitettavasti hävittiin, mutta peli kulki jo huomattavasti paremmin kuin edellinen. Kaikki olivat intoa täynnä ja halusivat päästä kentälle. Vaihdot ja kaikki sujui koko ajan paremmin. Tämän pelin jälkeen ei ollut oikeastaan yhtään aikaa seuraavaan, vaihdoimme vain kenttää. Ottelu oli PHYK:ä vastaan. Peli alkoi todella hyvin. Olimme jo johdossa 3-0, mutta jotain tapahtui, sillä hävisimme lopulta pelin 3-6. Tehtisläisten mielestä tuomari ei ollut kaikissa pohjoishaagalaisten tekemissä maaleissa tarkkana, mutta minkäs sille mahtoi.

Pelien jälkeen kaikki olivat aivan väsyneitä, mutta iloisia. Olimme pärjänneet mielestämme paremmin kuin odotettiin, ja jokainen oli tehnyt parhaansa. Vaatteiden vaihdon jälkeen osa lähti takaisin kouluun ja osa pääsi jo kotiin.

teksti:
liikunnanopettaja Taina Ahola

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti